Vá:Bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP Bemutatkozás Vá:Bemutatkozás

#12334 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Gyöngyi !
A 4-5 cm az már az. :sick: Én a kékgolyóba járok ( ott műtöttek, kemóztak stb ) ha a két karom közötti különbség 2 cm alatt van akkor meg vagyok dicsérve :P ha felette akkor kezdhetek fáslizni ami nem valami király, főleg ebben a melegben. A karharisnyát már csak akkor volt szabad használni amikor a fáslival elértük a megfelelő eredményt. Az csak szinten tartásra jó. Olyankor szoktam felvenni ha tudom, hogy megerőltető dolgot fogok csinálni pl kocsi mosás, bőr szabás. Amúgy limfödémának hívják vagy nyiroködémának. Azt hallottam, hogy a Szt István kórházban igen komolyan foglalkoznak vele, próbálj meg oda eljutni. Itt a fórumon is olvashatsz egy két hasznos tanácsot róla. http://mellrakforum.hu/index.php/mindennapjaink/nyirokodema . Nem tudom mit mondtak neked, de a lényeget megpróbálom összefoglalni. Először is nem szabad emelni, cipekedni max 2 kg ( ezt betartani szerintem lehetetlenség, de azért próbálj erre odafigyelni ) semmiféle meleg nem jó neki szauna kádfürdő tilos. Nagyon vigyázz, hogy ne sérüljön az a karod, lehetőleg ne csípje meg semmi pók meg ilyenek . Még a manikűrözésnél is nagyon kell vigyázni, nehogy megvágd magad kertészkedni is kesztyűben. Ja és a legfontosabb azon a karodon nem szabad vérnyomást mérni és tilos vért venni. Tornáztatni kell, de csak a direkt erre való gyakorlatokat ajánlott csinálni.
Azt javaslom mindenképpen menj el dokihoz és ne hagyd olyasmivel lerázni magad, hogy ezzel együtt kell élni mert nem igaz.
Remélem segítettem valamit ! Vigyázz magadra !

Legutóbbi hozzászólások