Vá:Bemutatkozás

Impresszum Fórumok TEMP Bemutatkozás Vá:Bemutatkozás

#12324 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Gyöngyi !
Örülök, hogy ránktaláltál. Pontosabban nem az oknak amiért idekeveredtél…na szóval érted :cheer: Nem tudom , hogy kivették-e nyirokcsomóidat de ha igen akkor a karod valószínűleg ödémásodik és jó lenne ha kezelnék. Nem mindegy hogyan tornáztatod és van egy speciális fáslizási módszer (elég bonyolult, meg kell tanulni mert ha nem jól csinálod többet árt mint használ ) Hol műtöttek, jársz még kezelésekre? Szerintem ezt mindenképpen orvosnak kell látni !!! Párna ügyben Gabi a kompetens , majd biztos fog olvasni, de mindenesetre szólok neki :) … azt sem tudom hogyan kerülhetnek a műtét helyére nyirokcsomók, mivel nem vagyok doki butaságokat nem szeretnék mondani. Az ödémáról sajnos vannak tapasztalataim, de elég jól karban tartható csak hát macerás de megéri. A száraz borogatás tudomásom szerint kevésbé hatékony mint a nedves. Azért jó lenne tudni, hogy hideget vagy meleget javasoltak. Valószínű hideget, de ez nem így működik, hogy én mit gondolok. Nem igazán lettél most okosabb tudom ;) Majd a többiek is elmondják mit gondolnak. :)

Legutóbbi hozzászólások