Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#12378 olgicsq

olgicsq
Felhasználó

Szia Judit,
a mellékhatások sok dologtól függenek, többek között tőled is, ezért nehéz ezeket előre megjósolni. A taxán miatt valószínűleg ki fog hullani a hajad, hogy mikor, az is egyéntől függ, de az első után egy-két héttel szokott általában. Sokan le szokták vágni ilyenkor a hajukat rövidre előtte, hogy kevesebb legyen vele a macera. Ezután jöhetnek a csinosabbnál csinosabb kendők, vagy paróka, ahogy döntesz. Nem akarom őket reklámozni, de nekem a hair clubnál olyan klassz természetes parókát javasoltak, hogy a fél év alatt, amíg hordtam, senkinek sem tűnt fel, hogy nem igazi. (Egyébként szerintem a parókát jobb kiválasztani és megvenni még mielőtt kihullik a hajad, mert akkor az eredetihez a legjobban hasonlítót tudják adni majd. )
Az első kemo nehéz lesz, mint minden új dolog, de hidd el, ehhez is hozzá lehet szokni egy bizonyos szintig. Ha majd sikerül kitapasztalnod, hogy mivel tompítsd a mellékhatásokat, lehet egy valamennyire normális életet is élni mellette. Itt a fórumon is sok hasznos ötletet találsz.

Legutóbbi hozzászólások