Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
andrea
Szmályli,
tetkó: hát én nem leszek ebben szakértő, csak a szubjektív véleményemet tudom mondani. én minden felesleges dolgot kerültem a kezelések alatt és még utána is jó ideig. nekem életem első tetkója az, amit a sugár előtt kaptam, nem vagyok oda érte. erre nincsenek szabályok. nyílván nem egy természetes dolog, hogy festékanyagot visznek a bőröd alá, de kis mennyiségtől talán nem lesz baj, mint ahogy a sugárnál sincs. tehát, ha neked ez sokat hozzáaad az önelfogadáshoz, sztem csináld, ha viszont le tudsz mondani róla, akkor felesleges idegenanyag. mondtam, hogy nem fogok tudni segíteni
fehérjeturmix: fogalmam sincs, de ugyanúgy, ahogy én a minél természetesebb dolgokkal próbálkoztam, akkor folyamodnék ilyesmihez, ha nem tudnék elég fehérjét bevinni természetes formában. de egyébént miért szeretnél? izmot növelni ?
lávaköves masszírozó gép? elképzelésem sincs milyen az látatlanban mondjuk egy derékmasszázsban nem látok sok kivetnivalót. gondolom, ha melegít, ha a műtött terület környékét masszírozza, az nem jó.