Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11129 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Olyan jó hogy vagytok! Köszönöm!!! <3
Akkor ezek szerint üljek a sejhajomon „nyugodtan” és a core biopszia eredményét várva……nem történik semmi, esetleg beszéljek sebészekkel…..

Ráadásul ma van a nagylányom sulijában a katolikus szülői bál….amire eddig olyan nagy kedvvel készültünk….most itt a pöttyös pörgős szoknya, hülye napszemüveg (ja merthogy megjelenés a 60-as éveknek megfelelő cuccban :) ) de semmi kedvem az egészhez. Férjem meg csesztet – joggal – hogy kemények vagyunk….gyerünk! Bulizni kell és nem itt ülni és nézni ki a fejemből magam elé. Igaza van. Étvágyam se sok van (gyomorideg) de ma pl. szakítottunk a mit főzzünk, stb. és elmentünk mászkálni és 4-en elmentünk étterembe Szentendrére és valahogy ez is kimozdított a szar hangulatból. Ez nálatok is így volt? Hogy egyik pillanatban ilyen optimista, sőt „kemény” :P vagyok, hogy gyere te genya, legyőzlek úgyis. Másik pillanatban gyomorgörcs….sírás, szájremegés…hogy mi van ha???? (és ilyenkor változatos szar dolgok jutnak eszembe). Mindannyiótok sztoriját olvasom, szurkolok és barátnőm dumáját idézve: „kemények vagyunk, keményet szarunk” :) bocsánat

Legutóbbi hozzászólások