Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11126 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Sziasztok!
Nagyon kedvesek és aranyosak vagytok, örülök hogy megtaláltalak Benneteket!!! És hogy nem vagyok egyedül! Köszönöm a biztató szavakat!! :)
Ma volt reggel a Core biopszia. Eredmény 10 munkanap múlva.
Az Uzsoki kórházban történt eddig minden, ott ajánlottak egy sebészt, aki nagyon jó állítólag. Faludy Sándornak hívják. Van valakinek infoja róla? Egy másik kapcsolat pedig a Kékgolyó utcában van, aki ajánl egy sebészt, hétfőn kell felhívnom. Mit tanácsoltok? Minél több sebésszel beszéljek? Vagy mi a alapján döntsem el, hogy melyiket válasszam pl. a kettő közül? Van-e rossz/jó tapasztalat az uzsokival ill. a kékgolyóval? Egy teljes mirigyeltávolító műtét mivel jár? Hány nap kórházi fekvés? Kb mennyi idő a lábadozás? Amíg a biopszia eredményére várunk, nem lehet pörgetni a dolgokat? Mittudomén műtét előtti vizsálatok, vérvétel, mellkas rtg, stb.stb. Nem malmoznék itt két hetet mert megőrülök….. Mindenkinek szép hétvégét és gyógyulást és kitartást kívánok!!!! :P