Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11122 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Köszi Andi ismét!!! Mindíg lenyűgöz h mennyire vágod ezeket a dolgokat, csak a te betegséged m miatt vagy egyébként is egésségügyis vagy, abban dolgozol-dolgoztál???

Szia Pulisz.
Nekem 2 hét után kezdett hullani lehet neked később, vagy tényleg szerda körül, nekem a hajam minősége is szinte napok alatt a száradt falevélig juttot az első kemó után 1 hét után már éreztem h lesz valami.
Az első 1-2 nap talán még gumival karban tartható de utánna már fésülködni se féjülködj szerintem hanem akár csak vagesz fiúsra vágd le, mert elég szar egy látvány, ha már elkezdődött, én legalábbis nem voltam képes nézni h hömpölyög a hajam a sarokban, ruhán, párnán stb…
Szerintem nem a parókát lehet megszokni hanem a kopaszságot :dry:
Én azon az elven voltam mégf hajasan h ó hát én még itthon is parókában leszek mert, legyek szép, legyek a régi stb…és eleinte tényleg az utcára csak parókába mentem, utánna már szinte csak a kórházba vérvételre és a kemóra, és most az 5.-en már vérvételre is és a kemóra is sapiban mentem, szerintem kb ennyi idő kellett míg elfogadtam az új helyzetet, már nem feszélyez a sapi, de ha arról van szó a parókát is bármikor felveszem, önbizalommal telve így meg se mondanák h nem az enyém.
Szerintem ha dolgozol tudod hordani, biztos h megfogod szokni, csak valahogy nem is tudom tudatosítsd magadban h pari van a fejeden, ne babráld mások előtt mert ha elkezded igazgatni és mozog az egész a fejeden az elég eggyértelművé teszi a dolgot, amúgy nem esik le stabil egy dolog attól nem kell félni szerintem h ilyen baj legyen.
Én még amit szoktam h pl hátulra kicsit összefogom klasszul csattal és csak pár tincset hagyok elől h fülemnél nehogy kilátszódjon a gumi, féloldalas fufrus ez talán kicsit még természetesebbé teszi szerintem.
Hát ezt jól kifejtettem azt hiszem ;)