Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#12031 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Szia!
Ne parázz.
Nekem olyan melllevétel műtétem volt hogy egyből a hátamat is szétkaszabolták, mert hátlebenyből és hátizomból csináltak cicit.
Nekem végig a hátammal volt a bajom.

Mellműtét napja:
2015.03.04-én be kellett vonulni a kórházba. Akkor bejelölték izotóppal a sentinel őrszem nyirokcsomót. Aznap más nem történt. (Nem is értettem minek kell bentlenni)
Másnak korán keltettek, le kellett fürdeni vmi kék szappannal, kaptunk műtős ruhát.
És az idegtépő várakozás hogy mikor jönnek értem…
Aztán letoltak (adtak egy xanaxot) rátettek a műtöősaztalra és vmi cuccot toltak be vénásan mert arra emlékszem hogy néztem hogy jé, már 11 óra és tokkkkk….se kép se hang…….arra ébredtem hogy a dokim szól hogy kész vagyunk.

Én nem tudtam aludni műtét után pedig állítóla gjót tette volna 4-5 óra szuszi…
De ami nekem nagyon fájt a za hátam volt. Cici egyáltalán nem fájt!!!!
Kérdezz bátran, szívesen mesélek mert egy hónapja volt nekem. Friss emlék.
Uátna 1-2 nap volt nagyon tré, de uátna már egyre jobb. Egy héttel műtét után már jöttem-mentem-vezettem! 1,5 héttel utána meg dolgoztam!
(könyvelek)

Legutóbbi hozzászólások