Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#12029 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Szia Pulisz, de jó hogy ezt írod. (hogy 6. zoladex szuri és nincs tünet)
Én pénteken valahogy kicsit összerogytam.
Jött a de miért? HOgyan, stb.stb.stb Aztán meg magamat ostoroztam hogy sokkal szarabb is lehetne mit vagyok úgy oda. Aztán elmentem a barinőmhöz és jókat rötyögtünk meg dumáltunk.
Szóval pénteken megszúrtak és elkezdtem a zita-gyogyót is napi kettőt. (kiszámoltuk hogy már csak 3635 db -t kell bevenni :) :) :)
Én még egyelőre semmit sem érzek, se hőhullám, se ilyesmi. Idegbeteg vagyok, de az egyébként is :)
Remélem hamarosan elmúlik. Ami nagyon zavar, az álmatlanság. Ami január óta gyötör….hulla vagoyk, elalszom és 5 perc múlva rémálom, leizzadva, szívdobogás….és nem tudok elaludni. Ezt játszom :(
Nem akarok altatóra rászokni.
Mit javasoltok?

Bea, üdv a klubban….
Nagyon szomorúan olvastam a történeted. De mindenképpen fel a fejjel! Csak előre, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ma is voltam gyógytornán, annyira jó fej a Szilvi :)
Mai leckém péntekig, a tükör előtt hangosan és hihetően gyakorlni a „nem vagyok beteg! Erős vagyok! Erős az immunrendszerem! ” felkiáltásokat :)