Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11111 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Sziasztok.
Köszi Andi a felvilágosítást, akkor nincs miért örülni:D

Voltam a mammográfián a megjelölésen, de a doktornő azt mondta h nem jelöl feleslegesen nem szurkál mert látszik még rendesen uh-val is és a felvételen is, azt mondta szépen megyeget össze, és jobban egyben van jelentsen is ez bármit, nagyon megnyugtató egy doktornő volt, nem tudom h tényleg nem olyan nagy-e a baj, vagy miért volt ilyen nyugtatgatós, mert azt mondta h szerinte menthető a cicim és h a hónaljamban lévő nyirokcsomókat sem látja olyan durvának ;) , szóval majd meglátjuk mi lesz, szerdán kapok papírt mert lesz team és ott valamit megbeszélnek.
Izgi szerdám lesz, kedden kapom a kemót, bent alszok 9-re kell vissza mennem a mammográfiára, 12-re éhgyomri hasi UH, szerintem ha most nem dobom ki a taccsot akkor már a 6. at is röhögve kibírom :cheer:

Pulisz tök jó h haladnak a dolgok, és sajna rám nem lehetsz (irígy) mert még műtét előtt állok, és lehet utánna is lesz kemó vagy sugár, de azért köszi :D
A pari szerintem biztos szupi lesz, azért vannak már elég profik is, igaz én szinte így télen 80%-ban sapizok, de ha jön a jó idő megint előveszem.

Andi Zsuzsi és aki már túl van a fekete levesen, mennyi időnként jártok kontrollra? Volt valaki mostanában? El lehet felejteni ezt az egészet, és csak a vizsgálatokkor zaklatódni fel, vagy milyenek a hétköznapok úgy egyáltalán ez után ….?????