Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11108 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Szia Pulisz.
Én leírom nekem hogy volt, de biztos máshol másképp működik.
10 körül korház osztályra felvét, lemérte vérnyomás stb, utánna ekg, doki rámnézett oké mehett, kaptam ebédet 2 körül hozták a csodaszereket, popsiba szuri, utánna az első üvegcse állítólag h ne legyen baj, én attól kicsit mindíg bekábulok olyan tompává és bágyattá tesz de semmi extra, 3 flaska kamó, az első színtelen semmit nem éreztem a piros no az már ilyesztőbb de nem szokott baj lenni, a 3 dik is lefolyik, nekem kb 3.5 óra a lefolyás, én bentalvós vagyok a dokim így szereti és van ágy lehet pihikézni vagy bármit, szobában vc 2 ággyal.
Ami tanács még véletlen se arra koncentrálj h folyik a cucc, vigyél zenét hallgasd azt, vagy ha tudsz filmet nekem a párom 5 rész született feleséget varázsolt a telomra a 4. kemónál végre volt időm megnézni, szoktam vinni könyvet is bizt ami bizt, ha valaki tud menjen be hozzád ha már folyik a cucc, mindeggy mit csinálsz csak ne azt nézd h csepeg a cucc!!!! ( EZ FONTOS) mert különben szerintem rosszabb, igyál sokat mellette, és vigyél rágcsálni valót v kaját.
Nekem a második nap olyan 10-12 körül jön h cefett fáradt, bágyadt-levert erőtlen vagyok irány az ágy, kb 2 napig alszok amennyit bírok és utánna javul a helyzet, nekem mos tmár így a 4. után jó 1 hét volt mire nagyjából a régi lettem. A belcsijeimet eléggé megviseli, olyan szeles vagyok 1 hétig h ihaly, az étvágyammal nem szokott gond lenni, ha ír a doki gyógyszert és biztos ír szerintem eleve pár napig vegyél be hányás csillapítót én legalábbis mindíg beveszem inkább mint baj legyen és végig utánna is próbálj meg sokat inni. Én pl a csapvíztől kaptam hányingert az ásványvíz viszont jól esett, vegyél rágót ha szájszáradós leszel v szopogatós cukorkát az segíthet, én plogosollal öblögetek mert a 3. után kezdte el kinyirni a nyelvem kb 1.5 hét mire rendbe jön, levegőzz sétálj azért kicsit utánna amennyi jól esik.
A hajad az hát nekem 14 nap után kezdett hullani tényleg csomókban, amíg ki nem hullik húzódik a hajhagyma vagy a haj pontosan nem tudom mi, de furcsa egy érzés, szerintem ha már elkezd hullani 1-2 napon belül érdemes levágni akár csak olyan vagány fiúsra is, de szerintem 1 hét a hullástól a nulla a tuiti, mert még az 1-2 centis haj is zavaró hullás közben.

Nekem ezek és kb így voltak-jöttek be, de biztos mindenkinek más.
Ügyes leszel nyugi!!!!!

Legutóbbi hozzászólások