Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11101 andrea

andrea
Adminisztrátor

Szia Angéla, üdv itt :) egy újabb szupervumen :D koszi, h bejelentkeztel, minden tamogato szonak ereje van es szukseg van ra! :)

Szmályli, túl vagy a felén! Hurráá!
Nati, mar csak egyet kell aludni, és te is túl leszel rajta :)
A végen unneplunk csajok!:)) mar, ha szeretnétek…

Zsuzsi, én ugy tudtam, h az Avemart sem jó kemo alatt, de inkább azt, mint c-vitamint… Ráadásul kemo és kemo között is van különbség, mert sokféle hatású gyógyszer van. A saját orvosod kellene megkérdezni, ha nem nyitott, akkor passz. Én is volt, hogy saját belatasom szerint tettem.

Csajok, én ismerek egy csajt, akinek levették a mellet és utána lett nő belőle, most kiegyensúlyozott, jol érzi magát a bőrében, és gyönyörű, és mindezt helyreállító műtét nélkül…. Szóval ki tudja mi lesz egy év múlva…. Nekem mindig bajom volt a cicimmel, és rögtön ebbe kapaszkodtam, amikor kiderült, hogy majd egyszer szép formás cicim lesz, és közben megbekeltem és megszerettem őket. Persze, ha el kellett volna engedném az egyiket, akkor lehet, h máshogyan gondolnám, ezt nem tudhatom.
Mindenesetre az a gondokkodas, az a hozzáállás, ami beloletek arad, minden esélyt megad a legharmonikusabb életre! Ölelés nektek :)

Legutóbbi hozzászólások