Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11713 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Nati !…meg mindenki ! :)

A TAX az a taxotore ? Mert én azt kaptam az utolsó háromra. A műtét után. Előtte FAC -ot. A taxotore az a tiszafa levelének a kivonata, azt tudtam eddig is, hogy a tiszafa mérgező növény, a fűzfáról még nem hallottam ilyet.
Nem akarlak elkeseríteni, más volt de nekem nem jobb. Fostam , hánytam tőle de talán a közérzetem valamivel elviselhetőbb volt, vagy már hozzászoktam a rosszullétekhez ;) . Viszont a fehérvérsejtjeimet megzabálta, ezért baromira gyenge lettem. Arra kaptam szurit, amitől meg iszonyat fájtak a csontjaim.
Szóval nekem szar volt ez is az is.
Reméljük neked nem az lesz !!!
Kopaszság kérdésében a következők történtek velem.
Mindenütt teljes szőrtelenség, naná, hogy a lábamon nőtt vissza először 👿 Mert visszanő, nyugi mindenhol visszanő. A hajam marha ronda göndörként, úúúúútáltam, kb. fél év volt mire levettem a kendőt, akkor már viselhető volt de ronda , szóval nem az enyém. Fokozatosan egyenesedett ki, mindig jó rövidre vágtam, hogy kevés látszódjon a barika frizurából. Most már tök olyan mint régen. Vagyis másfél év kellett, hogy helyre álljon a rend.
Összességében, az a helyzet, hogy napról napra egyre jobb, el lehet felejteni, a kis maradványokhoz meg hozzá lehet szokni. Én egészségesnek érzem magam. Amikor panaszkodtam a barátnőmnek, hogy itt fáj ott fáj, kinevetett, hogy te bolond az nekem is fáj már, hát öregszünk. Ezek szerint lehet nem is gyogyóktó meg egyebektől van. Vagyis ti még fiatalok vagytok, nagy nagy esélyetek van, hogy ne maradjon vissza semmi!!!
Amúgy meg mindjárt itt a tavasz, és az nagyon jóóóóóóó :)