Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11712 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Sziasztok Lányok,

ma már ügyfélnél is voltam az új „frizurában”. Kicsit tartottam tőle, hogy majd lenézik a fejemről, de semmi ilyesmi nem történt. Ezek szerint élethű a szénaboglya a fejemen :P
Holnap jön a 2. kemo. Remélem hasonló jól fogom viselni, mint az előzőt.

Nati! Nekem az első 3 FEC100, majd a második három nekem is TAX lesz. Nekem azt mondta a doki, hogy az első három rövid (tényleg nem egészen fél óra alatt lefolyt), de nagyon húzós mellékhatások lesznek utána. A második hármas széria hosszabb lesz egyenként időben (2,5 órát mondott), de sokkal kevesebb mellékhatással. Szóval ha ugyanaz a cucc lesz neked is (márpedig azt írod), akkor elvben azt már könnyebben fogod viselni. Bízom benne, hogy nemcsak azért mondta, hogy megnyugodjak. Azért holnap majd rákérdezek és remélem sikerül jó híreket hozni neked.
Andibandi! Ha előbb olvasom, össze is futhattunk volna :) . Itt lakom az Uzsoki melletti utcában. Bár este 6 előtt nem igen érek haza. Sugárkezelésre nekem is ide kell majd járnom. Ennek örültem, így legalább nem kell messzire mennem :P . Sajnos az említett dokit nem ismerem.