Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Pulisz
Szia Szmályli,
örülök, hogy megismerkedtél a dokival és szimpinek találtad. Ez nagyon fontos. Sőt ez a legfontosabb! Amikor az én műtétem volt, akkor volt egy másik hölgynek olyan helyreállító műtétje, amiről te írtál. Én megnéztem akkor a hölgy cicijét és gyönyörűséges lett. Egy idősebb hölgy volt (60 körüli), de lett 20 éves lánynak megfelelő cicije :woohoo: . Vigyorogtunk is rajta, hogy most már mehet sztriptiztáncosnőnek. Implantátumot is tett bele neki a doki. Ezt találtam neked röviden összefoglalva erről az eljárásról a neten:
„Az emlőpótlásra használható saját szövet, többnyire a nyeles lebeny. Lebenynek nevezik azt a szövetcsoportot, amelyet eredeti helyéről meghatározott alakban kimetszenek, és áthelyeznek a mellkasra, hogy emlőformájúvá alakítsák. A lebeny többrétegű. A legalsó rétege valamely nagyobb izomnak egy része, amit az izomrész feletti zsír- és bőrréteg követ. A célnak megfelelő lebenyt leginkább a hasi vagy a háti tájékról metszik ki úgy, hogy a lebenyt adó hely jelentősen nem károsodik. A két utóbbi – ugyanúgy, mint az eredeti emlő esetében – a lágy formát, a puha tapintatot, és a természetes érzékenységet biztosítja. A helyreállított emlő rugalmas tartását az izomréteg adja. „