Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11702 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Szia Andibandi,

bízzunk benne, hogy lehet emlőmegtartó műtét és nem kell eltávolítani a cicidet, csak egy részét. Ez attól függ, hogy mekkora a csomó, hol helyezkedik el és, hogy egygócú -e. A műtét mikéntjére az onkoteam tesz javaslatot, a sebész pedig utána eldönti, hogy milyen módszerrel oldja meg a legbiztonságosabban.
Nekem emlőmegtartó műtét volt. Kb. a negyedét távolította el a bal mellemnek. A dokim onkoplasztikai sebész, ezért ugyanazon műtét alatt a helyreállítást is elvégezte. Ez azt jelentette, hogy a „lyukat” felvarrással eltüntette, azaz feljebb húzta az egészet. Ezáltal szép kerek maradt a cicim, a vágáson kívül nincs nyoma annak, hogy műtötték. Emellett hozzáplasztikázta a másik mellemet (az egészségeset) is, hogy egyforma magasságban legyenek. Tehát azt is felvarrta. Így a két mellbimbóm egy magasságban van és szép cicijeim lettek. Természetesen a beteg cici egy kicsit kisebb, de szinte alig látszik. Azt mondta, hogy amennyiben szeretném, akkor ha túl vagyok az összes kemó és egyéb kezeléseken, akkor tesz a cicimbe implantátumot, hogy teljesen egyforma méretűek legyenek.. Hát, majd meglátom lesz -e kedvem ilyesmihez. Most is szépnek látom :P

A vizsgálatokat nem tudod a műtét előtt sürgetni, mert meg van adva, hogy mennyi a max idő ami eltelhet a műtét és a vizsgálatok között. Nekem egy hétfői napon csinálták meg a vizsgálatokat (teljes vérkép, vérnyomás, szív uh, mellkas röntgen) és azon a héten pénteken volt a műtét. Csak a műtét napján reggel kellett bemennem a kórházba. Dél körül volt a műtét. Szombaton bejött a doki hozzám, átkötözgetett, majd közölte, hogy haza is mehetek, mert minden rendben van. Szóval viszonylag egyszerűen zajlott minden.