Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11701 balassagabi

balassagabi
Felhasználó

Sziasztok ! Andibandi76 !
A ” Nem lesz semmi baj „-t azért mondja neked, aki mondja, mert kb. mással nem tudja magát sem nyugtatni. Ha a doki mondja, azt azért teszi, hogy ne parázz feleslegesen.
Ha a családod vagy barátod mondja, az színtiszta rettegés.. magának mondja. De Te a legjobb helyre kerültél ide közénk :D Bármi kérdésed van, itt a csajoktól megkapod majd rá a választ.
A sebésszel kapcsolatban szerintem az döntsön, hogy milyen típusú lesz a műtéted. Ha teljes emlőeltávolítás vár rád, akkor át kell gondolnod, hogy szeretnél-e majd helyreállító műtétet, mert ha igen, akkor olyan dokit keress, aki ebben jó. Az OOI-ban speciális onkoplasztikai sebészet van, ami azt jelent, hogy már eleve úgy műtenek, hogy a rekonstrukciót is szem előtt tartják. Ha részleges, „csonkolás” bár én gyűlölöm ezt a szót.. szóval, ha csak kimetszik a dögöt, akkor azt már talán egy JÓ sebész is maximálias szépen megcsinálja. Nekem az emberi része volt rettentő fontos. Az én orvosom csak egy „sima” mellkassebész volt, de EMBERILEG szuper volt.. mindent elmondott, lerajzolt, elmagyarázta, hogy mit és miért fog csinálni. KÉRDEZZ, és ha a doki emberileg megfelel, amellett dönts. Beszélj több sebésszel, ha van rá időd, mert ez nem egy vakbélműtét. Hiába világhírű doki, ha emberileg neked nem szimpatikus, akkor sztem felejtő :D Ne parázz feleslegesen előre, mert csak magad terheled. Éld meg az eseményeket, mert csak úgy tudod majd utána lerakni :D hatalmas ölelés :D

Legutóbbi hozzászólások