Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11689 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Pulisz !
Nekem pontosan a 14. napon kezdett hullani. Eleve rövid volt de akkor is, reggel a párnám tele volt…de nagyon. Addig azt gondoltam, hogy én leszek aki ezt megússza, de hát persze, hogy nem. ;)
A paróka boltba az összes lányom velem jött ( 3 db :) ) Az egész röhögésbe fulladt nagyon jót szórakoztunk de egyetlen egy sem volt az enyém. Pedig iszonyat sokat felvettem. Maradt a kendő nyáron meg a semmi. Persze vagyok annyira hiú, hogy az utcára nem mentem ki csak úgy üresen :D
Amúgy érdekes mert amíg hullott ( a már semmi) addig nekem fájdogált is de leginkább égett a fejbőröm, én sokszor bevizeztem a kendőt és úgy tettem fel, ez jól esett. A kopasz fej megszokhatatlan, ha meleg van és izzad a fejed rém idegesítő, jön egy szellő és fázik, a 30 fokban is. Akkor felteszed a kendőt és két perc múlva megdöglesz mert annyira meleg. Ezen én sokat viccelődtem mert olyan voltam mint egy hisztis gyerek akinek semmi nem jó. Most a hő hullámaimmal játszom ugyanezt. Már szinte csak kardigánt hordok mert azt lehet gyorsan le fel venni. Csak azt tudom mondani ne vedd tragikusan a dolgokat elvégre minden átmeneti és végül is nem a fejed veszíted el csak a hajad. :D Jó jó tudom nem vicces…én is álltam bőgve a tükör előtt, néha szabad sajnálni magunkat, de utána tessék vágni egy grimaszt a nyelvet is ki lehet nyújtani. Nekem ez bejött….ha jól kisajnáltam magam utána mindig olyan erős lettem !

Legutóbbi hozzászólások