Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11673 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Szia Szmályli,
jó hír, hogy Te már jól vagy. :P Szuper, hogy elfoglalod magad valamivel, így nincs időd rosszul érezni magad.
Én hasonlóképp igyekszem megoldani. A hát második felétől már dolgoztam. Elfáradtam a nap végére mindig, de jó volt így. Tényleg nincs idő arra, hogy sajnáljam magam.

Mit mond a Team, miért kellene mindenképpen a teljes cicit megszüntetni? Túl nagynak ítélik a csomót? Illetve nem emlékszem írtad -e, de ha HER2+ vagy, akkor sajnos szinte minden esetben rutinból a teljes eltávolítást választják.
Pont azért jó ez a team dolog, mert ott ül az összes doki és nekik lehet szegezni minden kérdést. Én háromszor voltam náluk, az első alkalom kivételével (akkor teljesen sokkban voltam) sikerült minden alkalommal az őrületbe kergetni őket a kérdésözönnel :P . Viszont így tényleg mindenre választ kaptam.
Én pesti vagyok. Amikor jössz a Kékgolyóba, írd meg előre. Ha éppen nem folyik belém akkor a cucc, vagy nem otthon punnyadok utána, akkor össze tudunk futni. Ráadásul közel van a melóhelyemhez, el tudok lógni. Biztos van valami büfé, le tudunk ülni kicsit beszélgetni :P

Legutóbbi hozzászólások