Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
balassagabi
Drága Nati !
Sajnos tudom, hogy érzed magad.. Én pocsékul vészeltem át a hat kemot.. Minden megtörtént, amit csak olvastam a mellékhatásokról. Sajnos a mérgek ölnek mindent bennünk.. de legalább van honnan felállni Én majdnem húsz kilót fogytam, tehát megvolt a jó hatása is a kemonak a mellékhatások mindenkinél másképp jönnek ki.. Van sokféle bevállt praktika, de amit tarts szem előtt, hogy mindenki másképp reagál mindenre. A legfontosabb, hogy ha hánysz, akkor is , ha húszpercenként, akkor is igyál folyadékot. Ez nem csak a kiszáradás végett fontos, hanem azért, hogy a májad, veséd minél hamarabb tudjon méregteleníteni, hamarabb ürüljön ki a szervezetedből a cucc… Én húsz percenként hánytam.. tényleg.. mértem aztán ittam …így ment ez napokig.. A kedved meg egyre jobb lesz.. Mellékhatások ?? volt szájszárazság, az ízlelés teljesen elmúlt nálam.. na ezt nagyon nehezen viseltem.. a szagokat a negyedik után már nem éreztem… /ezért már rízst sem mertem főzni, mert egyszer majdnem kigyulladt a konyhánk../ szóval.. ne arra gondolj, hogy MI LESZ.. hanem arra, hogy most mi van.. éld át.. éld meg.. és tudd, hogy hat a kemo.. ezért vagy pocsékul.. ürül a DÖG belőled… szeretettel Gabi