Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11664 andrea

andrea
Adminisztrátor

Zsuzsi,
először is nagyon jól esik, amit írtál! pont ez lenne a célja ennek a fórumnak, hogy együtt segítsük egymást! ha ismertek olyat, akár a kezelések során talákoztok olyan valakivel, akit érinthet, terjesszétek :) minél többen vagyunk, annál hasznosabb.
csontizotóp: tetszik a hozáállás! én rákérdeznék a helyedben az onkológustól, ha más nem az 5. év végén lehet, hogy belefér. de úgy tudom ezt nem mindenhol végzik el, hanem laborból nézik az ALP-t alkalikus foszfatáz enzimet, amely csontáttét esetén emelkedhet meg. ne felejtsük el, hogy ez viszonylag nagy sugárterhelést jelent, ezért nem csinálják szívesen a dokik, mert ez összeadódik ugye…

Pulisz!!!! ígérd meg, hogy elviszel futni a rákospatakhoz, ha újra kezded! :) már nézegetem egy ideje…. a rákospatak-parti futókkal szoktál együtt menni? a sziget a námbör van, abba szerelmes vagyok, kikapcsol, feltölt, alig várom a tavaszt, és….
megértem a síelést, ugyanígy jártam :( de figyu, szerencsések vagyunk, mert megadatott, hogy többször voltunk síelni, és utána ez folytatható. azért sokkal óvatosabb vagyok, de full élvezet és szabadság :)