Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11663 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Hello Lányok,

Szmályli! Gondolok Rád. Már biztosan végeztél és otthon vagy. Remélem minden rendben volt most is.

Zsuzsi, te egy szuper csaj vagy. Egyedi cipőket fogsz tervezni vagy valamilyen ipari közegben végeznéd ezt a melót? Remélem összejönnek a terveid!

Jelentem, most már holnap egy hetes leszek és a mellékhatása mindössze nagyon enyhe émelygés volt, az is csak egy napig. Aminek mellékhatása van, az a fehérvérsejtképző injekció, amiből hármat kellett (3 napon keresztül) utána magamba szúrni. Na, ez jó kis influenzás tüneteket okoz nálam. Folyik az orrom, köhögök, lázam is van. Állítólag ritkán fordul elő ez a mellékhatás, de én így jártam :( . Legközelebb állítólag valami más cuccot találnak ki nekem ehelyett. Tök jól elhatároztam, hogy hétfőn megyek melózni, erre hétfő reggel 38 fokos lázam volt. Hát most punnyadok itthon, de már nagyon uncsi.
Ti kaptatok ilyen injekciót? Volt valakinek ilyen jellegű tapasztalata vele?

Tök jókat írtatok, mindig feldob a sok pozitívum B) . Idén mi is terveztünk síelést, hát ez nálunk most elmarad. Én majd csak jövőre, de gondoljatok rám, amikor csúszkáltok a havon.

Azt is olvastam korábban nálad Andi, hogy futni is szoktál. Oda is társulnék majd később, ha újra egyszerűsödik az életem. Mondjuk én zuglói vagyok, a Rákospatak mellett szoktam róni a köröket, de bármerre szívesen futok, csak ne kelljen betonon. Szoktunk néha a Normafánál és a Margitszigeten is. Az utolsó kemó nálam május 6.-ra datálódik. Szerintem utána fogom tudni újra kezdeni. A hajammal nem lesz a szokásos gond, nem kell gondolkodnom majd rajta, hogy mennyire melegít futás közben :silly:

Legutóbbi hozzászólások