Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11660 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Sziasztok Csajszikáim !!!

Olyan drágák vagytok, Jó kedvem lett tőletek :)
Bizony elmúltam 53 éves. A kép az 2013 nyarán készült már túl az utolsó kemón. A szemüveg a lányomé viccből vettem fel, de van sajátom is :D
Az unokázás a világ legnagyszerűbb dolga. Amikor nagyon el voltam keseredve ez húzott ki. Akkor derült ki, hogy jön a baba és ez erőt adott, hogy már csak miatta is ki kell mindent bírni.
A betegségem előtt is pontosan ugyan ezeket csináltam. Karácsonyra kaptam új síléceket és jan. 2.-án vettem észre a csomót. Sírtam, hogy talán soha nem lesz a lábamon. Egy napra elmentünk Eplénybe csak, hogy legalább kipróbáljam. Azt hittem először és utoljára…de nem, tavaly már vígan suhantam a havon. Persze megkérdeztem, hogy szabad-e . Azt mondta a dokim nyugodtan de persze csak finoman.
Andreának igaza van ezek a hülye klimaxos tünetek időnként eléggé betesznek, de próbálom viccesen felfogni. Azért más ez egy fiatal nőnek. Nekem már amúgy sem volt peteérésem, tehát ezt nem kellett megszüntetni. Az ízületeim szoktak fájni ezért is jógázom, meg mozgok. amennyit csak lehet. Elhatároztam, hogy juszt sem leszek nyanya ;)
Szmályli !
Igaza van a dokid asszisztensének engem is leszázalékoltak. A házi orvos kezdeményezte, amikor kiderült, hogy nem mehetek vissza dolgozni, mert szépen kirúgtak a betegségem miatt. Erről nem szívesen beszélek mert szerettem nagyon a munkám az ott dolgozó embereket és fáj ami történt. Most visszatérek az eredeti szakmámhoz újra cipőket tervezek, kezd alakulni a dolog talán jobb is így. Még tart a leszázalékolás ez ad egy kis biztonságot amíg rendesen beindul.
Jaj ne haragudjatok, már megint egy regényt írtam. Valahogy jól esik ezeket elmondani.
Csak biztatni tudlak titeket, és ámulok milyen jól veszitek az akadályokat. Sokkal jobban mint akkor én. Nem nyafogtok erősek vagytok, büszkék lehettek magatokra!!!
Mindenkit puszilok, Zsuzsi

Legutóbbi hozzászólások