Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11658 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szmálylikám !
Naná, hogy el lehet felejteni !!!
Már a hajam is a régi, utáltam, hogy göndör mint egy bari vagy mint egy négerbaba.
Azt nem mondom, hogy minden pont olyan mint előtte…DE !!!! … én tökre jól vagyok, bringázom, túrázom, úszok, háááát szaunába nem mehetek :( nem baj, járok jógázni helyette. Megyünk síelni, és vígan emelgetem az unokámat pedig bőven több mint két kiló ;)
Kontroll negyed évente van. Évente csinálnak mammográfiát Uh ( mell és hasi ). és mellkas röntgent .
Ezek időpontja már jó előre meg van. Ennyi…valahogy soha nem izgulok, pedig féltem, hogy majd azon parázok, hogy találnak megint valamit, de nem. Annyira biztosra veszem, hogy soha többet :)
Nekem szednem kell 5 évig antihormon gyógyszert ( Letrozol ) ez klimaxos tüneteket okoz amit én megúsztam anno . Most időnként elönt a meleg de nem olyan vízkiveréses, szinte még örülök is neki mert piszok fázós vagyok. Szóval most vagy fázom vagy melegem van :unsure: Néha fájnak tőle az izületeim, de nem állandóan, valahogy vándorol a fájás, de ne gondolj eszeveszett kínokra. Most pl. tökéletesen érzem magam 😆 Lehet nem is a gyogyó okozza hanem simán öregszem :)

Legutóbbi hozzászólások