Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Zsuzsi
Szmálylikám !
Naná, hogy el lehet felejteni !!!
Már a hajam is a régi, utáltam, hogy göndör mint egy bari vagy mint egy négerbaba.
Azt nem mondom, hogy minden pont olyan mint előtte…DE !!!! … én tökre jól vagyok, bringázom, túrázom, úszok, háááát szaunába nem mehetek nem baj, járok jógázni helyette. Megyünk síelni, és vígan emelgetem az unokámat pedig bőven több mint két kiló
Kontroll negyed évente van. Évente csinálnak mammográfiát Uh ( mell és hasi ). és mellkas röntgent .
Ezek időpontja már jó előre meg van. Ennyi…valahogy soha nem izgulok, pedig féltem, hogy majd azon parázok, hogy találnak megint valamit, de nem. Annyira biztosra veszem, hogy soha többet
Nekem szednem kell 5 évig antihormon gyógyszert ( Letrozol ) ez klimaxos tüneteket okoz amit én megúsztam anno . Most időnként elönt a meleg de nem olyan vízkiveréses, szinte még örülök is neki mert piszok fázós vagyok. Szóval most vagy fázom vagy melegem van :unsure: Néha fájnak tőle az izületeim, de nem állandóan, valahogy vándorol a fájás, de ne gondolj eszeveszett kínokra. Most pl. tökéletesen érzem magam 😆 Lehet nem is a gyogyó okozza hanem simán öregszem