Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11636 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Pulisz !
Én a OOI-ben a Dr Ganovszki Ernához jártam. Nagyon sok betege van. Nincs időpont, fel kell iratkozni egy kirakott papírlapra. Volt aki már 6-ra odament, hogy első legyen. Amúgy fél nyolctól van a rendelés. Mi olyan 8 negyed 9 körül értünk be.( Így is korán kellett kelni mert Tatán lakunk.) Szerencsés napon csak 15-en voltak előttünk de általában a 20-25. voltam. A feliratkozás után elmentem a vérvételre, ott is kígyózó sorokat kell végig állni, pedig gyorsak és profik. Vérvétel után vissza várakozni. Végre bejutsz megkapod a papírt a keverékedről és mehetsz fel egy másik épületbe ahol beadják. Itt is kell egy kicsit várni amíg összeállítják a te adagodat, és már indulhat a csöpögés ami először hosszabb utána már engedik gyorsan. Azért egy másfél óra tuti amíg lemegy.
Na ezért tart ennyi ideig.
Az Ernánál nagyon sok beteg van. Van olyan doki akinél nincs ekkora sorállás. Azt nem tudom mennyire számít ki az onkológus, mennyire szoros a protokoll, mennyiben függ tőle milyen szert kapunk. Nekem az első három a FAC I-II-III volt. Ez a piros színű. Tuti hatásos mert a 2,5 cm dagiból a nyirokcsomóban csinált egy 7 mm-t . A műtét után kaptam 3x Texatore, nevüt, ha jól emlékszem. Ez a tiszafa leveléből készül. Azt gondoltam, hogy milyen jó mert nem szintetikus hanem bio növényi alapú gyógyszer biztos hatásos.
Én nem tudtam dolgozni járni mert napi 4 órát kellett volna még vezetnem Szentendrén volt a munkahelyem. Az első napok később hetek meg eléggé kiütöttek. Van aki tud, ez egyéni ki hogyan reagál, remélem te jól leszel, fiatal vagy és erős és ügyes, bízzál magadban !!! Én nagyon szorítok neked !!!