Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Zsuzsi
Szia Szmályli
Remélem jobban vagy!
Én is kaptam műtét előtt és után is. Igaz, hogy csak 3-at 3-at. Előtte, hogy zsugorítsa, utána meg, hogy megelőzze a szóródást.Pontosan ahogy Pulisz is írta neoadjuváns majd adjuvàns Nálam ezt rögtön elmondta a doki, hogy így lesz ezért nem ért váratlanul. Megértelek, hogy elkeseredtél, mert nagyon rossz, hogy az ember ” belövi”, hogy ez lesz és utána kiderül, hogy még nincs vége.Akiket én ismerek általában 6 -ot kaptunk. Van aki műtét után egyszerre, és van aki úgy mint én 3-3. Olyanról még nem hallottam, hogy előtte 6 és még utána is valamennyi. Persze ez semmit nem jelent mert nagyon sokfélék vagyunk és másfélék a kezelések. Mint ahogy mindenki másképpen is reagál még ugyan arra a szerre is. Sokunknak szinte meg sem kottyan és vannak szegények akiket nagyon földhöz vág. Bárhogy is történik bízni kell, hiszen magadért kell végig csinálni. Ne keseredj el, eddig is nagyon jó voltál hidd el fog ez menni továbbra is. Néha úgy érezzük soha nem lesz már vége…de vége lesz meglátod, még ha ilyenkor csiga lassan is múlik az idő. Sok sok sok erőt !!! Puszi