Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11597 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Pulisz, háááát :(
Azért nyugi…nem lesz baj meglátod, ki lehet bírni a kemót, ha nem is egy leányálom.
A karodat már most kezd el tornáztatni, nekem nagyon nem nyúlt, de már teljesen ugyan olyan egyenes mint a másik, igaz vannak benne feszülések de működik. Van akinek egy kicsit sem ödémás, reméljük te is közéjük fogsz tartozni, ha még sem akkor majd beszélünk róla, van megoldás mindenre. Nekem vissza ment a két karom közti különbség 2 cm-re. Ezért már sem a bandázst sem a karharisnyát nem hordom. ha sokat használom kicsit jobban dagad de pihentetésre elmúlik. Ezen most ne nyugtalankodj. Biztos mondták mire vigyázz de leírom mert hátha nem és nagyon fontos. Most már abból a karodból nem szabad vért venni soha többet. Infúziót főleg nem. A kemót még véletlenül sem abba !!! Még vérnyomást is tilos azon az oldalon mérni. Vigyázz ne sértsd meg szúrás ,vágás stb. a csípéseket is el kell kerülni ( már amennyire ezt lehet ) Ja és nem szabad nehezet emelni 2 kg mondtak de ezt lehetetlen betartani szerintem. Semmilyen módon nem erőltesd, pl. ágynemű teregetés ablakpucolás ( amit szintén nem nagyon lehet betartani, de azért próbálkozz :) persze most még ezek amúgy sem mennek, de sajnos életre szóló tiltásokról van szó. Elég rémesen hangzik elsőre de hidd el nem vészes, lehet vele együtt élni. Azért igyekezz boldogan eltölteni a karácsonyt, egy dolgot már kipipálhatsz, gondolj erre. Boldog Karácsonyt !!! Puszi