Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11584 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Sziasztok Lányok,
közben én is megkaptam a műtéti időpontot. 19-én pénteken lesz. Kicsit közel a karácsonyhoz, de valójában már ez sem érdekel. Annak örülök, hogy még idén sikerül túl lenni ezen. Nem lesz sétagalopp így az ünnep átvészelése, de nem is sajnálom :-). Aztán persze várhatom a döntést, hogy lesz kemo vagy nem.

Eltelt 28 nap és ma belém szúrták a második Zoladexet is. Szóval haladok a megkezdett úton. Azon gondolkodom, hogy vajon mennyi idő múlva kezdődik ez a hőhullámos/klímaxos sztori? Mert én még nem érzem. Persze az is lehet, hogy mivel én alapjában véve nagyon fázós vagyok, most végre nem fázom, csak ezt nem veszem észre, mert természetesnek tűnik :-). Nálatok mennyi idő alatt alakult ki (ha kialakult). A menzeszem már nem jött meg, tehát bizonyára működik a dolog, de azért jó lenne tudni, hogy mire számítsak.

Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Zoladex mellett mi van a védekezéssel? Nem vagyok egy nagy tudor, de ha leállították a petefészek (nincs peteérés) működését, akkor elvben nem eshetek teherbe. Vagy mégis? Kell védekezni? Szóval ezek fontos kérdések lennének, de nem nagyon tudom kitől is kérdezzem meg. Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Pusziiii

Legutóbbi hozzászólások