Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11570 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Szia Zsuzsi,

nekem is cicimegtartó műtét lesz és azt mondta a doki, hogy egyben mellette azonnal a másik cici korrekciója, hogy egy „ülésben” túl legyek rajta. Azt mondta a doki, hogy kicsit kisebb lesz a mellem, de optikailag nem nagyon látszik majd. Azt magyarázta, hogy előzetes becslései szerint egy kb. 4 cm-es darabot fog kivenni a beteg ciciből, hogy ép széllel tudja kivenni a dagit, emellett az őrszem nyirokcsomót fogja még vizsgálgatni, mert attól függ majd, hogy kell -e még a nyirokcsomókkal kezdeni valamit.

Valójában nem tudom elképzelni, hogy miként fog(nak) kinézni a melle(i)m a műtét után. A doki azt mondja, hogy nagyon szép lesz (én hiszek neki :-)). Persze lehet, hogy csak vígasztal :-). Próbáltam ilyen képet keresni a neten, de nem találtam. Persze talán jobb is, majd nézegetem a sajátomat. Azt mondta a doki, hogy sportmelltartót vigyek magammal, nem kell semmi speckó cucc. Ilyenem van egy csomó, mert amúgy is futok, így használom ezeket rendszeresen. Ez valóban jó lesz a műtét után? Nézegettem oldalakat és mindenféle szuper műtét utáni cicitartókat árulnak, de elég húzós összegekbe kerülnek és ugyebár egy nem is elég.
Köszönöm, ha tudsz válaszolni.