Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11562 Marianna

Marianna
Felhasználó

Szió!

Igen, augusztus legvégén volt a műtét. Reggel 9:30 – kor toltak be, állítólag délben ki – de erre nem emlékszem. Aznap fájt, de nem volt vészes, fájdalomcsillapító nélkül kibírtam. Estére azért kértem egyet, hogy nyugodtan bírjak aludni, viszont mire kihozták a gyógyszert, már abszolúte nem fájt, így be sem vettem.
Engem másnap este hazaengedtek már csövek nélkül. Este még nem tudtam egyedül fürdeni, de a műtét utáni 2. napon már egyedül elsétáltam a háziorvoshoz (kb. 700 m) és haza is egyedül jöttem. Nyilván akkor lassan battyogtam csak és úgy tartottam a kezem, mintha fel lenne kötve :)
Két hét után már szinte mindent bírtam csinálni, amit eddig, bár én táncolok és ott a feszes karnyújtások azért még nem mentek. Az agyam viszont a mai napig blokkolja a mozdulatokat. Simán fel tudom nyújtani a karom a fülem mellé pl. de először az agyamat is utasítani kell erre :D
Én aránylag sokat feküdtem, pihentem.
Azt találtam ki, hogy oldalra is tudjak feküdni, hogy a fiam egyik plüss állatát beraktam a műtött cicim alá, így kényelmesen oldalra is tudtam fordulni. Nincs nagy mellem, most meg még kisebb lett, de azért a műtét miatt nem volt jó érzés, hogy nem volt alátámasztva.

Szóval én simán vettem az akadályokat, fájdalom nélkül, igaz, sok pihenéssel. Te érzed, hogy neked mennyi pihi, fekvés kell, és nyilván a fájdalmat is. Én megfogadtam, hogy nem szenvedek, ha fáj, kérek fájdalomcsillapítót, de aztán nem volt szükségem rá :)

Gyors felépülést neked is!
Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok! :)

Puszi: Marianna