Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11561 Pulisz

Pulisz
Felhasználó

Sziasztok,

tényleg felgyorsultak az események, de nem bánom :-).

Én budapesti vagyok. A SOTE I. Sebészeti Klinikán lesz a műtét. A doki neve Dr.Molnár Béla. Nekem nagyon szimpi, teljes mértékben bízom benne :-). Magyarázós, empatikus személyiség. Nekem nagyon fontos, hogy emberként/partnerként kezeljen, ne csak egynek a sok betege közül. Mindent elmagyaráz, megmutat és bármikor, bármit kérdezhetek tőle :-). Summa summárum, emiatt egy cseppet sem félek a dologtól és ez tök jóóóó!
Szmályli! Ha adsz egy Email címet, akkor elküldöm a számát. Gondolom, hogy nem titkos, de azért nem biztos, hogy örülne, ha a neten reklámoznám a telefonszámát :-). Majd én leszek neked a referencia, ha esetleg te is őt választod :-). Végül is Kecskemét nincs túl messzi. Ha mégsem tud sűrűn menni hozzád a család, majd én mindennap beugrom és viszek, amire szükséged van, pátyolgatlak. :-). Persze ez még nálad messzi van, de természetesen komolyan gondolom.

Remélem a gyerkőcök jók voltak (de ha ha rosszcsontok akkor is) és sok-sok meglepit hozott nekik a Mikulás :-). Az én fiam már nem kicsi, de azért még ő is lesi, hogy hoz -e valamit neki a Miki :-). Ki szokta tenni a 44-es bakancsát (na nem az ablakba, de jó feltűnően az út közepére). :-).