Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Pulisz
Kedves Zsuzsi,
köszönöm a jókívánságokat, ezek most nagyon jól esnek. Tényleg nem tudják elképzelni sem, hogy min megyünk keresztül a várakozás alatt. Ma is úgy jártam, hogy sikerült elérni, hogy a PET eredmény elkészüljön, hogy mehessek a mai onkoteamre. Mivel nem tudtam, hogy biztosan megkapom mára, ezért nem is kértem időpontot (valójában nem is tudtam, hogy kell, mert azt hittem, ha egyszer már voltam, akkor nem kell). Emiatt a betegfelvételen simán le akartak rázni, mondván, hogy majd jöjjek jövő héten és addig is adnak egy sorszámot. Mivel közöltem, hogy én bizony el nem megyek, míg be nem kerülök, némi huzavona után hajlandó volt átvenni a papírokat. Viszont a team egészen más hozzáállású volt, mint az előző alkalommal. Akkor savanyú arcú, rám nem néző, lekezelő, magyarázatot nem adó, siető nőcik voltak. A mostani team tagjai pedig emberként kezeltek, magyaráztak, meghallgattak, érdekelte őket, hogy én mit mondok, tanácsokat adtak. Szóval, mintha egy másik bolygóra kerültem volna. Örülök, hogy ilyen is van
Puszi és még egyszer köszönöm.