Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Zsuzsi
Sziasztok!
Szmályli, nekem az étkezéssel kapcsolatban mindenki mást mondott. Az onkológus doki azt, hogy egyek mindent úgy ahogy eddig. Hozzáteszem nagy zöldségevő vagyok saláta imádó, húst meg csak ritkán. Igazából azt hiszem teljesen egészségesen étkeztem mindig is.( de ő ezt nem tudta :huh: ) Egy kivétellel, hogy nagyon szeretem az édességet. Na azt visszafogtam egy évig szinte nem is ettem. Répacukrot egyáltalán, esetleg pici méz vagy agave szirup.Egy táplálkozás tanácsadó szerint semmi tej, tejtermék, semmi hús. Ő nem mondta a nyersételt de azt is hallottam, hogy azt kéne. Azt gondolom nálam nem a rossz étkezési szokások miatt jött. Én a mai napig sikítófrászt kapok amikor megint egy új, tökéletes rákellenes valamit olvasok. Pl gyömbér meg kurkuma meg barackmag, stb. Én ezeket rendszeresen eszem, gyömbért és kurkumát kifejezetten sokat, vagyis ha ez gyógyítja akkor nekem nem is lett volna szabad megbetegednem. Kerülöm a daganat szót mert utálom :unsure:
Bocsi sokat írtam de semmire nem mész vele, annyi jótanácsot kapunk, azt gondolom hallgass a józan paraszti eszedre és a megérzéseidre. Szerintem leginkább a szép és jó gondolatok segítenek, de ebben úgy látom jó vagy Ez tényleg egy kihívás…de mi győztesek vagyunk !!!