Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Nagy Laszlone
Szia Szmályli! Örülök,hogy jól vagy .Az jó,hogy sokat aludtál, regenerálódsz.. Én is a kemó után rengeteget aludtam, folyamatosan. Négy nap után már a kezemben volt a porrongy . Engem is rázott a hideg úgy látszik ez egy általános tünet. Engem a kékgolyóban műtöttek. A kórházon belül építettek egy emlő és lágy rész részleget. Nagyon modern épület és ami a legfontosabb,hogy nagyon felszerelt. Azt kell,hogy mondjam, hogy jó érzéssel jöttem ki a kórházból. Ráadásul még a kaja is jó . Nagyon profi dokik vannak. Engem a Mátrai Zoltán osztályvezető főorvos műtött onkoplasztikai sebész.. Csúcs a szakmában. Az Onkológia honlapján rá tudsz keresni és mindent megtudsz róla. Ma bent jártam és hat műtétje volt.Csak most egy év után árulta el,hogy mivel nagy volt a daganatom olyan műtéti eljárással műtött meg amit nálunk még nem csinálnak csak más európai országokban. Vagyis ő nem levette a cicimet hanem megmentette. Bátran merem ajánlani.
Neked is szép estét!!!