Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11513 admin
bio data admin

admin
Adminisztrátor

Szia drága!

nekem a 3. műtétnél 52 éves koromban vették le a jobb cicimet! nem rázott meg,mert egyedül éltem társam sem volt,sem kicsi gyerekem stb. de egy idő után el kezdett zavarni a kép amit láttam a mindenkori öltözés,vetkőzés uszodába járáskor probléma volt a protézist mindig rakosgatni! A dokim nem akarta engedni a helyreállítást mivel többszörösen visszaeső voltam.na ekkor egy világ omlott össze bennem és nagyon búnak engedtem a fejem pedig csak magamnak akartam meg csináltatni mivel továbbra is sajnos egyedül élek! Ez 4,5 évig így ment na akkor azt mondta dokim jó legyen végül is tünet mentes vagyok! Elkezdtük a hátizom lebeny átforgatást igen ám,de vizsgálat közben valami kicsi fájást éreztem a meglévőben ahogy nyomkodták ott többen is műtét előtt! Ők nem vettek észre semmit .,de én igen! Nem szóltam meg volt a műtét utána onkus,majd kiderült rosszindulatú elváltozás újabb műtét sorban a 4. 2 év csúszás,de utána folytattuk és most itt állok elmúltam 60 éves és bögyös vagyok 1 1/2 éve és nagyon jól érzem magam egész más érzés el sem tudom mondani a különbséget :) Nagyon jó orvosaim vannak igaz EMBEREK segítőkészek! Csak azt sajnálom,hogy nem korábban történt mindez!! Az idő sajnos nagyon megy,de mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy csináltassa meg nagyon sok önbizalmat ad!! nem fáj nekem legalábbis pedig én már 57 voltam mikor elkezdtük! egy fiatal hamarabb regenelálódik ! hajrá mindent bele :)

Legutóbbi hozzászólások