Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
FB
Nekem is iszonyúan fájt szerintem a hajam, vagy nemtom. De még azután is, hogy levágtuk, egészen addig amíg mind ki nem hullott, még a legapróbb maradék is.
Nekem ami végül nőtt, az sokkal erősebb, több és a fodrász szerint nagyon jó minőségű, csak a színével van baj. Iszonyú ősz, szürke és fehér tincsekkel. Őszintén szólva nekem nagyon tetszik a mostani hajam, ha még egy kicsit nő, akkor olyan lesz amilyet szeretnék mióta kihullott.
Igen márciusban volt. Én valamivel erősebb kemót kaptam, a végén nagyobb adagban is, és az agyamat eléggé meggyötörte. Nekem a külsőm nem sokat változott, mert nekem már minek alapon nem végeztek nagyobb beavatkozásokat, a majamban rfat csináltak, a mellemből meg csak a maradványt vették ki még a nyirokcsomókhoz se nyúltak. Ettől függetlenül még most is sem minden százas. Még most is fáradékony vagyok, az agyam sem a régi, izomfájdalmaim is vannak. De még élek úgyhogy ezek annyira nem zavarnak.