Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11496 Nagy Laszlone

Nagy Laszlone
Felhasználó

Köszi a képet! nagyon jól áll. :) Nem is látszik ,hogy paróka. Nem biztos ,hogy kihullik a szemöldököd. Ne aggódj az is szépen visszafog nőni. Nekem két hét után kezdett el hullani és engem is fusztrált. ugyan azt éreztem amit te. Fájt az egész fejem,éreztem minden egyes hajhagymámat. Nagyon rossz volt. Rohantam a fodrászhoz és kopaszra.letúrta.Én a kemó alatt kendőztem .Utána viszont félcentis hajjal szaladgáltam. Voltak nézőim de én így éreztem jól magam.Sokkal csinosabban kezdtem el járni, új cuccokat vettem. Biztos furcsán fog hangzani de magabiztosabb lettem. Hamar vissza is nőtt a hajam ami persze göndör és barna. :) Ha piros cuccot is kapsz attól elmegy a haj : ( Amilyen mozgékony vagy és belevaló gyorsan el fog telni ez az idő. Én végig dolgoztam és mindig azt vettem észre,hogy már megint eltelt három hét és jön a következő kezelés. Hajrá :) Megy a drukk ,hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretnéd :)

Legutóbbi hozzászólások