Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11472 Zsuzsi

Zsuzsi
Felhasználó

Szia Szmályli !

Én az elsőt is ambulánsan kaptam. A „Kékgolyóban” ez úgy történik, hogy egy kórteremben ami szép világos van kb. 6 dönthető karosszék lábtartóval olyasmi mint a kozmetikákban. Szól a TV. kedvesek a nővérkék és folyik a cucc.( Még visszagondolni is rossz ) Én nem tapasztaltam, hogy ott helyben valaki rosszul lett volna. Bárki bejöhetett hozzám tyutyujgatni. Személy szerint se olvasni sem rejtvényt fejteni sem játszani nem voltam képes a tévé is inkább idegesített. Egyfolytában csak lestem mikor fogy már ki az üveg. Én aznap soha nem lettem rosszul. Az első háromnál másnap kezdődött, először 3 napig volt vacak aztán egyre tovább tartott. Az utolsó 3-at én a műtét után kaptam és más fajta volt. Annál a 3. napon kezdődött és egész másfajta érzés volt, de nem mondhatnám, hogy kellemes. Akkor már az addig tökéletes vérképem is leromlott, de a has szurik rendbe tették. Annak is voltak mellékhatásai de így a távolból már azt mondom simán kibírható. Akkor ugyan nem ez volt a véleményem de hát mi „HŐSNŐK” vagyunk igaz? :) Mire letelt a három hét mindig rendbe jöttem. A kopaszság szerintem nem olyan vészes a köröm lemálása eléggé csúnya, kendőzni nem nagyon lehet, de nem fáj. Utána minden visszanő, haj is köröm is bőrhámlás is elmúlik, majdnem olyan leszel mint régen. Ez egy nagy tapasztalat, én úgy élvezem az életet és úgy örülök minden pici jó dolognak, régen sem voltam egy pesszimista de azóta, hogy ezt végig csináltam minden sokkal de sokkal jobb lett körülöttem. Rájöttem mennyien szorítanak értem, mennyi igaz ember vesz körül, szóval boldog vagyok ! Azt kívánom neked is csupa jót hozzon az élet, ha épp nagyon szarul vagy arra gondolj, hogy most már csak jobb lehet . Ügyes vagy és erős, hamar elmúlik ne félj !!!

Legutóbbi hozzászólások