Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Nagy Laszlone
Szia! Szerintem mindig azt egyél és igyál ami jól esik. Én is ittam céklát de már nem megy mert túl sokat ittam és megutáltam. Egyél gránátalmát. Finom és nagyon egészséges. Én kemo után éjszaka azt eszegettem. Jó lesz a vérképed ebből kell kiindulni A vérképnél mindig nézik a neutrofilt.Szerintem nincs semmi más turbó a fehérvérsejtre. Nem lesz baj de a pihenés fontos .A három hét regenerálódásra van.Hidegrázás nekem is volt láz nélkül. Azért a dokinak említsd meg.A sok folyadék tisztítja a vesét és a méreganyagot eltávolítja.Valami ilyesmi :)Képzeld nekem nyáron volt a mellplasztikám. Kevés folyadékot ittam műtét utáni napon és belázasodtam. A nővérke odaállt az ágyamhoz jól leszúrt amiért nem ittam eleget és megitatott velem egy óra alatt legalább egy liter folyadékot és a lázam lement. Pihenés Szmályl! Most magaddal is fontos ,hogy foglalkozz. Tudom nehéz két pici mellett ,de a pihenéssel tudsz regenerálódni. Vigyázz magadra.Ja és sportnak most megteszi egy jó séta is.