Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
andrea
Kedves Szmályli!
annyit gondoltam Rád!!! az oldal sajnos nem volt elérhető pár napig, amit rajtunk kívül álló ok miatt nem sikerült orvosolni, de több ilyen nem lesz! örülök, hogy jól vetted az első akadályt, talán már jobban is vagy,mint az első pár napban… a következő hét a lassúő erősödésé, utána pedig, ha jól vagy tuningold magad a következő alkalomra! hogy a lehető legerősebben rugaszkodj neki újra!
én ambulánsan csináltam mindegyiket, és bár nem voltam rosszul, ha nagyon vacakul lettem volna, akkor is jobb itthon hányni ) sztem kórházban akkor „érdemes” ezek után maradni, ha mondjuk infúzióra, vagy valamilyen injekcióra van szükséged.
én sztem csak hányáscsillapítót kaptam, de az meg úgy megfogott, hogy legközelebb sokkal óvatosabb voltam ezekkel… hasi injekciót kellett még kapnom, véralvadásgátlót, ha jól emlékszem…
és, ha van kedved a végét, az utolsó kemót együtt ünnepelni velünk, mindenképp szólj!!!
hajrá!