Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11436 Marianna

Marianna
Felhasználó

Sziasztok!

Andi! Hogy mi történhet, ha másodvéleményt kérsz? Szerintem „csak” annyi, hogy ahol kezdtél nem vesznek emberszámba :( Persze ez nem biztos, de nem hiszem, hogy díjazni fogják a dolgok. Ennek ellenére nagy eséllyel megcsináltatom a tesztet és ha azt azt mutatja, hogy kell kemó, de nem akarják megadni, akkor megyek máshova. Sorry…
Hétfőn lesz randim az onkológussal, akkor tervezem megbeszélni a részleteket.

Szmályli! Mit nem értettél a leírt diagnózisból? Az elején nekem is tök kínai volt az egész, de mivel mindig kérdezősködök, már tisztább a kép ;) Kérdezz nyugodtan, szívesen „felvilágosítalak” :D :D
Én úgy készültem a kemóra – bár nekem végül nem volt – hogy megbeszéltem magammal, hogy ez a dolog nem is olyan rossz, hiszen a gyógyulásomat szolgálja. Ki fog hullani a hajam ugyan, de legalább már az első pillanattól kezdve ápolni fogom és nem fog töredezni a vége. (Mivel növesztem a hajam és sajna elvékonyodik, törik a vége, nem igazán nő. Nagyon sokat foglalkozom vele, hogy normális legyen. Hát most az első mm – től jobban fogok figyelni rá ;) )
Lesznek kemény mellékhatások, de azok el fognak múlni, mint ahogyan az állatka, állatkák is ki fognak múlni tőle – hiszen ez a cél. Kemény harc közepette megnyerjük a csatát és ez a legfontosabb!!!
Lehet, hülyén hangzik, de „megbeszéltem” az egészséges sejtjeimmel, hogy vigyázni fognak magukra és a „gyógyelixír” csak a rossz sejteket fogja megtámadni.