Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Marianna
Sziasztok!
Andi! Hogy mi történhet, ha másodvéleményt kérsz? Szerintem „csak” annyi, hogy ahol kezdtél nem vesznek emberszámba Persze ez nem biztos, de nem hiszem, hogy díjazni fogják a dolgok. Ennek ellenére nagy eséllyel megcsináltatom a tesztet és ha azt azt mutatja, hogy kell kemó, de nem akarják megadni, akkor megyek máshova. Sorry…
Hétfőn lesz randim az onkológussal, akkor tervezem megbeszélni a részleteket.
Szmályli! Mit nem értettél a leírt diagnózisból? Az elején nekem is tök kínai volt az egész, de mivel mindig kérdezősködök, már tisztább a kép Kérdezz nyugodtan, szívesen „felvilágosítalak”
Én úgy készültem a kemóra – bár nekem végül nem volt – hogy megbeszéltem magammal, hogy ez a dolog nem is olyan rossz, hiszen a gyógyulásomat szolgálja. Ki fog hullani a hajam ugyan, de legalább már az első pillanattól kezdve ápolni fogom és nem fog töredezni a vége. (Mivel növesztem a hajam és sajna elvékonyodik, törik a vége, nem igazán nő. Nagyon sokat foglalkozom vele, hogy normális legyen. Hát most az első mm – től jobban fogok figyelni rá )
Lesznek kemény mellékhatások, de azok el fognak múlni, mint ahogyan az állatka, állatkák is ki fognak múlni tőle – hiszen ez a cél. Kemény harc közepette megnyerjük a csatát és ez a legfontosabb!!!
Lehet, hülyén hangzik, de „megbeszéltem” az egészséges sejtjeimmel, hogy vigyázni fognak magukra és a „gyógyelixír” csak a rossz sejteket fogja megtámadni.