Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Marianna
Halihó!
Én egyetértek veled Én is a legjobban a mellékhatásoktól parázok És nem csak a „pillanatnyi” mellékhatásoktól, amik a kezelés alatt jelentkeznek, hanem a hosszútávúaktól is. Én is hosszú távra tervezek
Nekem is két gyerkőcöm van, ilyen esetben nem tervezhetsz rövidtávra!
Én egyébként, amikor úgy volt, hogy kapok kemót is, kérdeztem az onkomókust, hogy mi a helyzet a mellékhatásokkal? A válasz: azok el fognak múlni. Kösz…. De megígérte, hogy ad gyógyszereket, hogy jobban viseljem a dolgokat. Nyilván ez a pillanatnyi dolgokra a megoldás. De én nem hagyom annyiban, ha oda kerül a sor. Tuti rákérdezek és utánajárok, hogy a későbbiek során hogyan tudnám rendbetenni magam. (Szerintem az orvosokat már kiakasztom, mert folyton kérdezem őket De ha ők nem mondanak semmit….)
Kemóhoz javaslom a KABI glutamine tápszert. Védi a gyomrod és állítólag nagyon jó. Mármint a hatása. Az íze katasztrófa Én joghurtba keverem bele, úgy kibírható. Azért kezdtem el enni, mert úgy volt, hogy kapok kemót. Aztán „lebeszélte” a prof a dokimat, így „csak” brutális hormonterápia és sugár van. Sugárnál is alkalmazható, meg azért elég drága, így megeszem, ha már megvettem. A lényeg, hogy írasd fel dokival ezt a tápszert, mert így féláron megkapod (kb. 6000.- Ft).