Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11422 Marianna

Marianna
Felhasználó

Halihó!

Én egyetértek veled :) Én is a legjobban a mellékhatásoktól parázok :( És nem csak a „pillanatnyi” mellékhatásoktól, amik a kezelés alatt jelentkeznek, hanem a hosszútávúaktól is. Én is hosszú távra tervezek ;)
Nekem is két gyerkőcöm van, ilyen esetben nem tervezhetsz rövidtávra! :D

Én egyébként, amikor úgy volt, hogy kapok kemót is, kérdeztem az onkomókust, hogy mi a helyzet a mellékhatásokkal? A válasz: azok el fognak múlni. Kösz…. De megígérte, hogy ad gyógyszereket, hogy jobban viseljem a dolgokat. Nyilván ez a pillanatnyi dolgokra a megoldás. De én nem hagyom annyiban, ha oda kerül a sor. :) Tuti rákérdezek és utánajárok, hogy a későbbiek során hogyan tudnám rendbetenni magam. (Szerintem az orvosokat már kiakasztom, mert folyton kérdezem őket :D De ha ők nem mondanak semmit….)

Kemóhoz javaslom a KABI glutamine tápszert. Védi a gyomrod és állítólag nagyon jó. Mármint a hatása. Az íze katasztrófa :( Én joghurtba keverem bele, úgy kibírható. Azért kezdtem el enni, mert úgy volt, hogy kapok kemót. Aztán „lebeszélte” a prof a dokimat, így „csak” brutális hormonterápia és sugár van. Sugárnál is alkalmazható, meg azért elég drága, így megeszem, ha már megvettem. A lényeg, hogy írasd fel dokival ezt a tápszert, mert így féláron megkapod (kb. 6000.- Ft).