Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11393 Editta

Editta
Felhasználó

Judit!
Ne hülyéskedj! a rák ma már nem egyenlő a halálos ítélettel. és én sem gondolom így, holott nálam sem egy fáklyás menet. a bemutatkozás topikban leírtam már, de most a kedvedért (nem elriasztásképpen, hanem biztatásként) elmondom, jelenleg úgy állok, hogy egy év után kiújult a dög az eredeti helyén, és röpke 4 hónap alatt a tüdőmben csinált 12-13 kis dögöt, amik 3 hónap alatt mára majdnem megduplázódtak méretileg 10-20 mm közöttike), illetve a májamban is mostanra egy k 5 cm-s dög van. (decemberben teljesen negtaív volt a ct-m)
de!! áprilistól eddig gyógyszeres kemot kapotam, most, hogy kiderült nem ért semmit, ismét másfajta, infúziós kemót kapok, illetve lett az oep-től egy gyógyszer megigényelve.
nekem soha nem jutott eszembe, hogy ne fogadjam el ezeket a kezeléseket, sőt aminek utánaolvasok, vagy mások kezelésében hallom, rákérdezek.
Élni akarok, és ennek ez az út az ára. nem könnyű, de muszáj. mondjuk ezt az fajta kemot egyenlőre úgy tűnik, hogy egész könnyen viselem, azon kívül, hogy fáradt vagyok, nincs semmi rosszul létem. igaz nem is 100 % adagot kaptam kezdetnek, mert a dokim szerint a sok kemo miatt óvatosnak kell lennie. (eddig 12 infúziós kemó, 4 hónap gyógyszeres kemó, kétszeri hajkihullás, (most lesz a harmadik :( ) van mögöttem, de csinálom.

és tudom, hogy a végén ÉN GYŐZŐK!!!

Legutóbbi hozzászólások