Impresszum › Fórumok › Nem vagy egyedül › Az új kihívás az életemben!!!! › Vá:Az új kihívás az életemben!!!!
Editta
Sziasztok! Igaz, hogy nem mostanában volt téma, de a másodvéleménnyel kapcsolatban leírnám a saját tapasztalatom. Februárban amikor kiújult a dögöm,leállították a herceptin kezelésem,ami nagyon megijesztett,mert a her2 3+ ráknál ahogy olvastam enélkül sokkal kisebb a túlélési esélyem.én is olyan vagyok,hogy szeretem tudni mi történik bennem,velem,ezért mindig kutakodok,olvasgatok. A májműtétem miatt 3 hónap kimaradt a herceptin kezelésemben,de utána folytatták.a herceptin alkalmazási leírása szerint ha 4 hétnél több kimarad 2 kezelés között,akkor újra telítődózist kell adni. Nos én ezt nem kaptam,csak fenntartó dózist.persze,hogy felmerült bennem, hogy esetleg ettől újult ki a dög, ezért írtam a gyógyszer forgalmazó cégnek ( úgy gondoltam,hogy nekik nem a dokikkal szembeni lojalitás az első,hanema gyógyszer megfelelő és hatékony alkalmazása). Rövid időn belül felhívott egy nagyon szimpatikus pasi, és részletesen elmondott mindent, és megnyugtatott, hogy bár valóban telítő dózist kellett volna kapjak, de a ráktípusom miatt ( agresszív egy dögöt fogtam ki),nem valószínű, hogy ettől újult ki. De azért a dokim tudta nélkül Pesten a Kék golyó utcai onkológiára is elmentem, ahol elmndtam mi miatt szeretnék kérni másodvéleményt. Teljesen normális volt, és ő is ugyanazt mondta,mint a gyógyszercéges ürge ( az a pasi a telefonszámát is megadta, ha esetleg később bármi kérdésem felmerülne