Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11374 Bea

Bea
Felhasználó

Sziasztok! Bocsi,hogy így eltűntem. Remélem veletek minden oké.
Úgy volt,hogy Cegléden szülök de ott nem vállaltak mert nagyon alacsony volt a fehérv.sejt,a májfunkció nagyon emelkedett,meg komplikáltnak számítottam, továbbküldtek az I-es nőire,és ott megcsászároztak,miután feltuningoltuk a fhvsejtet. Baba 38 hét előtt 3050 gr megszületett egészségesen.
Én most ott tartok,hogy lement 4 epirubicin+endoxan kemo, pet ct szerint életképes malignitás nyakban hónaljban makroszkóposan nincs. Mellben ott van. 4cm-es terime benne 1,2cm × 8 mm életképes malignitás. A tüdőben méretük miatt metabolikusan nem megítélhető, morfológiailag residuális jellegű eltérések. ( ez nem tudom mi, alakulhat-e ki valami) A májon ciszták vannak.
Úgy néz ki OOOI-ben Mátrai Zoltán dr t választom, őt ajánlották. Lemegy még a 4 taxán kemó, majd egy hónapra rá elvileg műtét, ami úgy lesz, hogy – Mivel BRCA 1 beigazolódott jobb dagis mellet leveszik az összes nycsomóval, a másik oldalon eltávolítják a mell mirigyállományát + kiveszik az őrszem nycsomót meg egy két másikat. Utóbbit rögtön helyreállítják , a másikat expander behelyezés után töltögetik majd. A nyakat besugarazzák majd, mert ott is volt áttét. Ja és BRCA miatt petefészek is ugrik majd.
Tripla negatív vagyok.

Legutóbbi hozzászólások