Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11290 andrea

andrea
Adminisztrátor

sziasztok csajok!
jó látni, hogy haladtok, örültök, mosolyogtok!
én elvesztem a tavaszi szünet-munka-kórház háromszögében, volt benne szörnyű (anyukám kórházban) és volt benne gyönyörű és megható (Balassa Gabink Terézanyu különdíjas lett, majd felteszem az írását)

Andibandi, végre megvan a szövettan, a CT-n mi volt, azt is írtad? mert csak futtában tudtam olvasni..
a hormonkezelés nekem a leggázabb az egészből, de abszolút viselhető, a hőhullámot meg lehet szokni, lehet rajta röhögni, sőt, tök jó, hogy tuti jön, tehát sosem fázbva kelek ki az ágyból :D nehéz elmondani, hogy pontosan mit okoz, mert nem tudom mennyire lennék zokni enélkül, én úgy gondolom kevésbé, de általában nem veszik ezt komolyan.. de ezzel ne foglalkozz, tök jó, hogy ennyire hormonérzékeny!! jelentősen lehet csökkenteni a kiújulást a hormonterápiával. a többi nem számít, mert hozzá lehet szokni. nálunk nem veszett kárba egy intimbetét sem: a kisebb (akkor 3,5 éves) lányom remekül korcsolyázott vele a parkettán, úgy, hogy a talpára ragasztotta :D és én örültem neki
4 éve szedem a bogyókat, és néha lecsusszan egy pici vörösbor, biztos vagyok benne, hogy ezzel nem teszem tönkre a terápiámat, viszont nagyon jól esik.

Szmályli, éljenek a szöszök :D nálam is a zoladex a szuri

és Zsuzsi, köszi a sok segítséget, amit adsz folyamatosan, és még nem gratula, de nagyon örülök veled!!!

találka: kezdjétek el mondani kinek mikor jó, kinek van egyáltalán kedve, már ha én is mehetek ;)

Legutóbbi hozzászólások