Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11049 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Sziasztok.
Nem tudom h csak engem nem engedett be a fórum a lényeg h most itt vagyok.
Lement a hétfő, kaptam két zacsi színtelen kemót és 1 pirosat az volt a második, kb 3 óra volt az egész. Egy éjszakát bent voltam, szerencsére nem volt semmi extra mellékhatás reggelig, utánna a haza cuccolás valahogy megviselt hazafelé kezdtem kicsit rosszul érezni magam, hazaértem lefeküdtem, aludtam egy jót, szerencsére hányingerem nem volt és hányni sem hánytam, kicsit az első pár napba valahogy nem esett jól a kaja, de mára már rendben van, nekem a fejem lüktetett napokig ezerrel és a szívem dobogott tökre és emiatt éreztem magam kicsit mintha másnapos lennék, de teljesen lábon elviselhető volt.
Várom a következőtt, 24.-ére vagyok kiírva.

Lenne pár kérdés pl. hogy mindenkit egy zacsi gyógyszerrel küldenek-e haza, kell szednem 3 napig gyomorvédőt, valamit allergiára, kaptam gyógyszert hányingerre és meg még 1-et de most nem is tudom mire.
Szurit 5 napra h a vérképem biztos rendben legyen
Gondolkozok h a következő kemót ambulánsan veszem fel, mert azért a kórház csak fusztrál és a szobatársam is persze h horkolt, van aki az elsőt bent fekvősen kapta a többit pedig ambulánsan????

Remélem ti jól vagytok és élvezitek még ezt a klassz időt IMÁDOM:::::!!!