Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11145 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Gratula Pulisz a másodikhoz.
Én az első két kezelésen társalogtam a betegtárssal ,nálam csak 1 van ,mert ugyebár bent fekvős kétágyas szobában kapom, akkor az jól esett viszont ahogy teltek a kezelések éreztem h semmi pluszt nem ad h hallom h másnak milyen már bocsánat nyavalyája van, sok kesergő ember ráadásul eddig mind 60-on felül volt, és persze mindenki h jaj szegény pedig maga még olyan fiatal na gondolhatjátok h ez is milyen kafin hangzik, amúgy igazuk van, de abba bele se gondolnak h ha nagyon megnézzük aki jóval idősebb korban kapja a diagnózist még örülhet h nem ennyi idősen áll itt hanem elmondhatja hogy már a háta mögött van 60-70 év jó esetben egészségben, én meg csak örülhetek ha egyáltalán megadatik ennyi idő, no azt hiszem ezt megint értitek, és olyan jó titeket ezzel fárasztani mert legalább tudjátok-értitek miről beszélek….. :)
Szóval én már felszerelkezve megyek, fülhallgató zene, vagy született feleség már 11 részt megnéztem 2 kezelés alatt :cheer:

Látom itt megint csak okosabbak vannak nálam, én ezt látom h ilyen kezelést kapok:
TEC V. ciklus
Docetaxel 1300mg
Epirubicin 110mg
Endoxan 860mg.

Szóval ezt kaptam mind az 5-nél eddig valaki esetleg tudja h ez milyennek számít, és ha kapok műtét után is akkor milyet szoktak? A doki talán olyasmit mondott h fele ennyit, vagy más fajtát….? Bántja a másfajta is a hajat vajon?

És lassan itt a 6., kedden talán lezárul egy része ennek az egésznek :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: azt hiszem pár napig madarat lehetne velem fogatni ha végre valaki kimondaná lessz-e még műtét után, vajon miért nem biztos h lessz-vagy nem, olyan furi ez a bizonytalanság, lassan semmit nem hiszek el :unsure:

Legutóbbi hozzászólások