Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11143 andibandi76
2015. januárjában szembesültem vele, hogy gáz van. Mikromeszesedések miatt 6 éve figyeltek, évente kontroll. 2014.januárban még nem volt baj, 2015. januárra már lett. Hogy mitől? Sose tudom meg. Az biztos viszont, hogy nagyon nagyon időben lett elcsípve a dög! Hála'! Így márciusban műtét, utána rengeteg várakozás a szövettani eredményre! És a végkifejelt: megúsztam a kemot, a sugarat! Nyirokcsomóban nem volt semmi, így csupán a szuper hormonkezelést kapom!

andibandi76
Felhasználó

Kedves Szályli, nekem is kicsit gyors az iram, hiszen a rohadt core biop. eredménye még meg sincs! Honnan tudják mi ez? VAgy mindegy, mert úgyis kuka az egész és annak az utókezelésekben van lényege??? De akkor nálad miért kemoval kezdik? Ki érti ezt? Miért így döntöttek?
Te hol laksz? Vidéken? Vagy hol tökölnek ennyit?
Én még egyébként rettegek hogy a biopszia valami olyan genyát mutat hogy az egész terv borul és csak nézek majd… :sick:

Egyébként nem mondom el fűnek fának, de valahogy úgy éreztem „helyesnek” hogy ez egy új ügyfél akar lenni, akkor tudja mibe csöppen. Hát nem erre a reakcióra számítottam, de tojok rá. Abban bízom ezerrel hogy a meglévő ügyfelekkel meg tudom értetni ha éppen nem minden percben az van amit akarnak, és hogy tudom folytatni a melót majd. Nálam azért az könnyebb hogy tulképp egy laptop……és azt akár otthon az ágyban is lehet nyomkodni ha kell.

Hajrá Pulisz!!!!! Hajrá mindenki!
Szmályli ne keseregj! Haladunk……. B)