Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

Impresszum Fórumok Nem vagy egyedül Az új kihívás az életemben!!!! Vá:Az új kihívás az életemben!!!!

#11142 Szmalyli

Szmalyli
Felhasználó

Hali andibandi, örülök h ilyen gyorsan túl leszel a műtéten, és irígy is egyben mert rajtam kívül mindenki hamarabb túl lesz rajta, még mindíg nem is tudom nekem miért a kemó van előbb ha úgy is minden a kukában landol, lassan a helyreállító :( műtétem lehetne :( :( :(

A sztoridhoz szerintem annyi, hogy megkell gondolni kinek mondod el, mert aki tudja akarata ellenére is csak a jaj szegény és stbb. lesajnálást látja benned, én annak mondtam el akivel sűrűn találkozok és egyszerűbb így, muent h betoppan váratlanul én meg szaladjak a parókáért.
Amúgy a reakciójuk szerintem talán normális, mármint ha te tudod meg egy ismerősödnél szerintem lehet neked is leesne az állad….

És hajrá gyógyulni,!!!!!

Pulisz gondolok rád, már lehet csöpög a csodaszer ;)

űKöszi Nati kérdés van bőven, elvileg úgy volt h márc.17 műtét, tegnap kellett hívnom pontosítani, erre 1 héttel eltolta, mert valamit csinálnak a műtőkkel, úgy h ha csak valami csoda nem történik talán márc vége a műtét, és persze megint minden csúszik, az utánna levő kezelések is :(
Nagyon-nagyon mérges voltam tegnap, h miért velem tökölnek ennyit, a kemót is mire megkaptam 2 hónap telt el, engem ez készít majd ki szerintem…..